maanantai 4. helmikuuta 2013

Kortin tekoa by Helmi!

Hip hei, innostuinpa tuossa lauantaina osallistumaan jälleen uuteen tagiin! Tagin nimi oli "Drawing tag". Ideanahan oli tehdä itse kortti piirtämällä pahvin/paperin palaselle jonkilainen piirustus ja taakse kirjoitella terveiset vastaanottajalle. Piirroksen aiheen sai itse päättää. Päätin sitten piirtää fisuja (oikeastaan aika järjetön ajatus, mutta fisuja on mukava piirtää!):

Tämmönen kortti siitä sitten tuli! Kalat näyttävät enemmän tai vähemmän vinksahtaneilta :D Tämän kortin lisäksi laitoin kuoreen vähän tarroja vaatimattomasta tarrakokoelmastani. 
Ja kortti toiselta puolelta. Hempeän violettia! <3
Ja samaan sävyyn myös kirjekuori. Etupuolen tarra tosin ei oikein matchaa teemaan, mutta ei sitä enää siitä irti saanut ! :D Ja tuon puhuvan kalan tein tuohon kalateemaan sopivaksi. Mutta kun tämän kuoren postilaatikkoon tökkäsin, tipahti tämä kalatarra lumihankeen ja kuori sujahti postiluukkuun! Joten nyt kuoresta sitten puuttuu tämä puhuva fisu. ;_; Pelkkä puhekupla jäi! Eniten kyllä mietityttää, että pysyykö kirjekuori kiinni Hong Kongiin asti muutamalla tarralla. Noh, sen näkee sitten. Näiden pikku mokien jälkeen sitä tajuaa, että teippiä, kontaktimuovia ja tarroja ei kannata säästellä!

Lähetin noin viikko sitten itse tehdyn kirjekuoren Saksaan (jos et muista, tzekkaa tämä!). Ja tänään se oli  saapunut Saksaan! Vastaanottaja tykkäsi ja jopa kehui kuorta. 
Oikein piristävää! 
Helmi 

2 kommenttia:

  1. Huh, toivottavasti pääsee turvallisesti perille! Mie aina liimaan kuoret kiinni ja sitten vasta mätän tarroja - jos mätän. :D Tosin mun liima oli ilmesesti kuivunu, nimittäin annoin viime viikolla äitille pari kirjettä mitkä se lupas työmatkalla heittää laatikkoon ja lähin ite muualle. Toinen kuorista oli avautunu ni äiti joutu sitte teippailemaan itte sen kiinni. :D Onneks teippas, muutenhan se ei ois varmana perille menny... Varmaan kaunis teippaus á la äiti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti todella pääsis perille! Mutta jos alkaa näyttämään siltä, että toi kortti ei pääse perille, niin teen vaikka uuden kortin sitte. :D Ah, onneksi on nuo kirjekuorten pelastavat enkelit, äidit! :D

      Poista