torstai 14. helmikuuta 2013

MUN EKA PAKETTI!

Tosiaankin tänään kävelin postilaatikolle ja löysin ihanan paketin Hong Kongista! (Drive away grey clouds- hippa) HOHOO! Kipitin mielissäni sisälle ja hihittelin innoissani. Paketin tulossa kesti vain noin kaksi viikkoa. En tosiaankaan oottanu sen tulevan näin nopeesti, mutta ihana ylläri oli (vieläpä näin ystävänpäivänä)! :)

Ja tässäpä vähän pakettia ja sen sisältöä:
Ihana paketti postimerkkeineen ja piirustuksineen! :) Paavo & Patrik!!!!!!
Koko paketin sisältö!

4 kpl kortteja!
Söpöjä tarroja :3
Paavo Pesusieni pilli, Paavo Pesusieni kynäsetti ja Deco Petit, joka oli mulle ihan uusi tuttavuus. Se on niin kuin korjausteippi, mutta siitä tulee sen valkoisen teipin sijasta erilaisia kuvioita. :) Lähettäjä oli kattonut postcrossing-sivuni ja oli sieltä bongannut, että tykkään Paavosta Pesusienestä! Ja kyllähän se on ihan totta... Paavo <3
Ja lisäksi vielä tämmönen pieni PANDA pyyhe. 
Huomenna on sitten vanhojen tanssit ja jatkot! Aion mennä kattomaan tansseja, kun yksi hyvä ystäväni siellä tanssahtelee. :) Kamerankin ajattelin ottaa mukaan, jos sitä ottais muutamia kuvia. Sitten sen jälkeen pitäis vielä käydä kaupungilla ostamassa jonkinlaiset kengät vanhojen jatkoille, kun mulla ei ole minkäänlaisia juhlakenkiä. Ajattelin ostaa joko balleriinat tai sitten matalakorkoiset korkokengät. Oon tosi surkea kävelemään korkokengillä.

Hyvää ystävänpäivää kaikille + onnea abeille!

Helmi lähtee tästä nyt!

4 kommenttia:

 1. Heippa! Ihan ekana pitää sanoo että voi jumpe mitä tarroja sait! Ja noi kortitkin on aika <3.
  Liityin nyt tänne lukijaksi, vaikka muistan pari kertaa aikasemminkin sun blogissa vierailleeni :) Oon tykänny jokaisesta postauksesta täällä :3 Ainiin ja ps. PAAVO :D<3

  VastaaPoista
 2. Heips! Jooh, itekkin tykkään kovasti noista tarroista ja tietysti kaikesta muustakin mitä sain. :D Ompa kiva, että tykkäät postauksista!! :3 Ja kiitti myös lukemisesta.
  PS. Paavo <3 Tosiaankin! :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä! Olen sen iloinen omistaja! :)

  VastaaPoista