lauantai 9. helmikuuta 2013

Ostoksia ja kirje Saksasta

Eilen kävin siis Tiimarissa ostamassa vähän tarroja. Mukaan tarttui myös kuvioteippi, joka on ensimmäiseni! Eilen postilaatikosta löytyi myös saksalaisen kirjekamuni kirje! :) Ja pitkä kirje olikin; viisi sivua A4:sta, ja kummatkin puolet kirjoitettuna! Kirjeen mukana tuli muutama kuva ja kortti.
Tässäpä kaikki ostokset! 
Elikkäs valitsin tommosia söpöjä eläintarroja ja kirjaintarroja. (2,30 e & 2 e)
Piti ostaa tämmösiä kaksi kappaletta, kun oli niin söpöjä! Oon sammakkofani! (1 e/kpl)
Höhöö, ensimmäinen kuvioteippini! Melko kallis kyllä oli, nimittäin 4 euroa. Liian kallista köyhälle opiskelijalle :D (Anteeksi, kuvan laatu on ERITTÄIN HUONO! En osaa kuvata teippirullaa.)
Hihhihhii! Perjantain pikku ylläri löytyi postilaatikosta! Huomatkaa kivat postimerkit. :) 
Lisäksi kirjeen mukana tuli kaksi korttia ja kolme valokuvaa. (Valokuvia siis tuo kissa ja mustavalkokuvat. Eikös olekin kaunis kisu? + itse kehitettyjä mustavalkovalokuvia! )
Perjantai-ilta tuli vietettyä kavereiden kanssa, joten eilen en tätä postausta kerennytkään tehdä. Mutta tässäpä tämä nyt on. :3

Helmi 

4 kommenttia:

 1. Ihana teippi!! Pitäs joskus itekkin raskii ostaa,mut jotenkin aina hintalapun nähtyään tulee laitettua rulla takaisin hyllyyn. :))

  VastaaPoista
 2. Ihania ne teipit on, mutta joo, vähän kalliita. :D Tiimarissa ois ollu muitakin ihania kuvioteippejä, mutta en raaskinu ostaa. Saa tämä yksi teippi riittää vähän aikaa. :D

  VastaaPoista
 3. Kannattaa katsoa Teippitarhan sivuja, siellä on edullisempia nuo teipit ja toimittavat nopeasti. Sitten tietty Ebayn ja Etsyn kautta löytää myös paljon halvemmalla. Katsoin kans yks päivä noita Tiimarin teippejä ja JÄRKYTYIN tuosta hinnasta.. Kerro sitten, että onko tuo hyvänlaatuinen? Saisi olla ainakin, neljä euroa on tosi kova hinta teipistä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkeistä, pitääpä tsekata nuo! :) Yhteen kirjeeseen oon jo tuota tiimarin teippiä pistäny, ja kyllähän tuo ihan hyvältä vaikuttaa. Mutta pitää ostaa jossain vaiheessa jotain eri teippiä ja vertailla, että mikä on sitten parasta.

  VastaaPoista