keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tageja & yksi kirje!

Oon ihan hurahtanut noihin postikortti-tageihin! Eilen osallistuin "My Day" -nimiseen tagiin (eli siis hippaan). Siinä oli tarkoituksena lähettää minkälainen kortti tahansa, ja kertoa vähän omasta päivästä. Tänään osallistuin sitten hauskaan sienihippaan. Oli niin kiva aihe ja multa löytyi juuri sopiva Marimekon sienikortti! :) Lisäksi postilaatikosta löytyi Essin kirje.

My day- hippa. Kirjoitin siis omasta päivästä tuohon oikean puolimmaiseen Marimerkon korttiin ja lisäksi lähetin  kirjoittamattoman ystävänpäiväkortin, ihan ystävänpäivän kunniaksi. Nämä lähtevät huomenna Tzekkiin! :) PS. Liimasin nyt kuoren kunnolla kiinni :D
Sieni-tagi! Hih, sienet on söpöjä. :3 Tämä lähtee Valko-venäjälle.
Pieni yksityiskohta kortin takaa! :D
Ja kirjettä Essiltä :) Söpöä Helinä-keiju kirjepaperia!

Mikä onkaan mukavampaa kun askarrella kirjeiden ja korttien parissa ja kuunnella lemppariradiokanavaa? Ehdottomasti mun lempiharrastus! :) Aika kuluu kuin siivillä! Pienistä asioista se   syntyy! 

Helmi 
P.S. Olen vähän huolissani, koska kaksi postcrossing - korttia on ollut matkalla jo 28 päivää! Toivottavasti saapuisivat pian perille. Muuten Helmi pimahtaa. 


2 kommenttia:

  1. Mulla tällä hetkellä lähetetyissä 52, 52, 67 ja 84 päivää matkanneita kortteja :( Kaks viimistä tosin jo erääntyny, mutta silti. Pahalta näyttää, että noi kaks ekaaki erääntyy, koska käyttäjät ei oo käyny profiilissaan ikuisuuksiin. :(

    VastaaPoista
  2. No voihan :( Rasittavaa tuommoinen... mur! Miksi ei vain voi kiltisti vastaanottaa niitä kortteja. Tiiän ton tunteen, kun itekin aina ajatuksella kortteja ostelen ja kirjottelen, niin sitten joku ei viitsi käydä niitä rekisteröimässä. Mutta sellaista se joskus on. D:

    VastaaPoista