torstai 31. tammikuuta 2013

Muumipaketti!

Osallistuinpa tagiin, jonka nimi on "Drive away grey clouds". Elikkäs ideana oli antaa piristystä päivään jonkunlaisen lahjan avulla. Paketin sisällön sai itse valita. Minä lähetän pakettini kauas Kiinaan. Minun vastaanottajani toivoi muumi -tuotteita, joten niitähän hän sitten saakin! :D Lahjan budjetti oli noin 3-5 euroa, ja minulla taisi mennä vähän yli 5 euron.

Tässäpä vähän paketin sisällöstä kuvia:

Elikkäs pakettiin sulloin kaksi kappaletta muumikortteja, muumivihkon (A5), muumitarroja ja tommosen pienen muovisen Niiskuneidin :D Ja tossa vihreessä kuoressa on sitten kirje.
Tässä vähän kirjettä. Ajattelin tästäkin pistää kuvan, kun sisältö ei ole niin privaattia.
Tämmöinen Niiskuneiti figuuri lähtee matkalle. Tämän olen kyllä joskus saanut muumi-suklaamunasta, mutta kuitenkin minun mielestä ihan kiva lisä pakettiin. :)
Melko valmis pakkaus. Huomenna vien paketin postiin. :) 
Takapuolelle kirjottelin vielä jotakin.  Ei kyllä tullu tästä kovin koristeellista. :D Mutta tämä on mun eka paketti niin koitellaan, että pääseekö tämä edes perille. 

Toivottavasti pääsee paketti perille! Ja mikä tärkeintä, että vastaanottaja on tyytyväinen! :)

Ihanaa, minun osaltani KOEVIIKKO ON OHI! Sen kunniaksi ostin mässyä, joita aion nyt mussuttaa, joten Helmi sanoo heihei ja sukeltaa internetin ihmeelliseen maailmaan med karkkipussukka.Helmi 

2 kommenttia:

  1. Moi! Pienen kiemuran kautta löysin tän blogin ja ajattelin ruveta seurailemaan! kiinnostaa tämmöset blogit kun itekkin harrastan melko uutena postcrossingia (noh 5 kk ollu mukana:3). ainoo ongelma on se että en löydä mistään sitä nappia missä voi liittyä lukijaksi:o! voikohan sen lisätä jostain asetuksista tänne? liityn heti kun pystyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! :) Hui, en edes tajunnut, että se nappula pitää itse lisätä tänne! No, mutta nyt se löytyy tuosta oikeasta laidasta! On vielä vähän kankeaa tämän blogin tekeminen :D Ja kiitos vain lukemisesta!

      Poista