keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Packages!

Jee, maanataina postilaatikosta löytyi "FINLAND - Rest of the World Wishes Theme" paketti Hollanista (jota olen odottanut yli kaksi kuukautta). Seuraavana päivänä tuli toinen ylläripaketti puolalaiselta kirjekamulta :)

Vihdoinkin! :) Lähettäjällä oli muita kiireitä, joten hän ei kerennyt pakettia lähettämään ajoissa. Hän lisäsi myöhästyneen lähetyksen takia pakettiin vähän extra juttuja!

Koko paketin sisältö :)

AAARRR! Ihania nuo Paavo Pesusieni tarrat :3 Kummassakin tarrapaketissa oli vielä toisella puolella toinen arkki vähän erilaisia tarroja.

Tällä kynsilakalla pystyy tekemään kynsiin kuvioita, pilkkuja yms.

Kirjepaperipakkaus, jossa mukana paperia, kirjekuoria, sulkijatarroja ja osoitetarroja :3

Syöty jo :D

Elukkakortteja <3

Söpöjä teippejä :)

Kirjepaperia!

Pari aika muovista kynää, joilla on kyllä ihmeen hyvä kirjottaa! :D

+ pieni kirje :)


Puolalaiselta kirjekamulta :)
Kortteja, laastareita, tuommosia ihorasva testereitä, mässyä, tarroja, paavo pesusieni purkkaa (!), kirje.. :) 

Ihania paketteja, kiitos vain lähettäjille! :) En ole kerennyt hirveesti tänne blogiin kirjotella, kun olen tässä vähitellen aloitellut lukemaan syksyn YO-kokeisiin. Mulla on siis tulossa psykologian ja ruotsin kokeet. Psykan lukeminen sujuu ihan hyvin, ruotsi vähän takkuaa :D Otan vastaan neuvoja lukemiseen, jos jollakin on jotain vinkkejä :)

Helmi

P.S. Kuten varmaan huomasitte, muokkasin taas vähän tätä ulkoasua :D Nyt tämä saa pysyä samanlaisena vähän aikaa!

8 kommenttia:

 1. Kivan tyttömäinen ulkoasu, täällä ainakin tykkäillään! :-) Tosi söpöjä paketteja. Harmittaa, kun ite en kaikkia Postcrossing Forumin kautta luvassa olevia paketteja ole saanut vieläkään - tuskin tulevatkaan. Kaikki epärehelliset tyypit pitäis suosiolla jotenkin saada haravoitua sieltä pois; ärsyttää, kun ite aina panostaa niihin paketteihin kunnolla ja ite ei tosiaan välttämättä saa mitään vastinetta. Noh, ei voi mitään!

  Tsemppiä YO-kirjoituksiin lukemiseen, täällä kans tuskaillaan saman urakan kanssa! Psykologia ja äidinkieli olis luvassa. :-)

  VastaaPoista
 2. Kiva että tykkäät! :) Ompa surkeeta, että sulle on sattunut tuolleen! :( Mä en kyllä ymmärrä, kuka on niin törkeä, että osallistuun johonkin hippaan ja sitten ei kuitenkaan lähetä mitään. Eikö yhtään omaatuntoa kolkuta semmonen? Tuommoset tyypit kyllä niin pilaa tuon Postcrossingin foorumin :(

  Kiitos, samoin sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja ja mielenkiintosia paketteja :3 Mäkin tykkään tästä ulkoasusta!

  VastaaPoista
 4. Ihanat paketit! Mullakin on syksyn YO-kirjotukset edessä, rutosi ja yhteiskuntaoppi.. Ruotsia oon opiskellu jo kesäloman alusta saakka, mut nyt on ollut 3 viikon laiskuus ja kirjat on jossain sängyn alla pölyttymässä xD Saa nähdä pääsenköhän mä siitä kokeesta läpi... Tsemppia sulle lukemisurakkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, täälläkin meinaa vähän väsyttää tämä lukeminen :D Meneillään on ensimmäinen lukuviikko vasta ja jo nyt pidän vapaapäiviä xD Noh, toivottavasti tämä motivaatio tästä vielä kasvaisi :) Tsemppiä sinnekin!

   Poista