torstai 11. heinäkuuta 2013

Postcrossing kortteja

Lähiaikoina on tullut ihan hirmuisesti kortteja, vaikka itse olen lähettänyt vain muutaman kortin. Tänään kuitenkin pistin menemään lisäksi vielä kaksi korttia (enemmänkin olisin pistänyt, mutta postimerkit loppu!).

Hollannista panda kortti. Onhan pandat ihan söpöjä :)

Saksasta tuli tämmönen random kortti. Google kääntäjä ei osannu kääntää tuota tekstiä, eikä lähettäjäkään ollut sitä kääntänyt englanniksi :I Vähän pelottava kortti! :D Anteeksi vähän huono laatu!

Hong Kongista ihan kiva kortti. Tuo puu varsinkin on oikein kaunis!

Kanadasta iglu kortti. Hieman huonolaatuinen kortti ehkä, mutta joo, ihan kiva.

USA:sta kukko kortti. Tämä on itseasiassa aika hauska. Kivan vanhanaikainen. Valitettavasti kortti oli kärsinyt matkalla :(

Valko-Venäjältä ihan sievä kortti. Toivelistalla mulla on siilit ja kyllähän tästä kuvasta pikku siili löytyy :)

Japanista Shiho Enta nimisen taiteilijan piirtämä kuvatus. Tykkään tosi paljon! :)

Englannista tämmöinen vähän pelottava kortti! :D Tämä on nähtävästi joku ilmaiskortti (ainakin kortin takapuolella luki niin :D). Tsekkasin lähettäjän postcrossing sivun ja siellä hän kertoi olevansa yliluonnollinen selvännäkijä! HUI!

Tämän kortin lähetin Taiwaniin. Tyttö toivoi kuvia paikallisista maisemista. No tämä ainakin on aika perus suomalainen maisema. :)

Saksaan tämä hupaisa dogi! Vastaanottaja toivoi mm. luontoaiheisia kortteja. Toivomuslistalla oli kuitenkin myös hauskat ja mustavalko kortit. Katselin hänen saamiaan kortteja, enkä löytänyt yhtään tämän tyylistä, joten toivottavasti tämä olisi kivaa vaihtelua :)

Tänään olen lukenut todella ahkerasti ruotsia! Huomenna ajattelin palkita itseni pienellä ostosreissulla :D

Helmi

2 kommenttia:

  1. AIVAN ihania noi Valko-venäjältä ja Japanista tulleet kortit!!!

    VastaaPoista