torstai 18. heinäkuuta 2013

Lähetettyjä viime viikoilta

Vähän raportointia viime viikkojen lähetetyistä posteista :)

Puolalaiselle kirjekaverille pari viikkoa sitten lähtenyt paketti :)

Paketti sisälsi kaksi suklaapatukkaa, salmiakkia, muumitikkarin, muumiteetä, muumipurkkaa, valokuvia, kortin, tarroja, laastareita ja kirjeen!

Yhdysvaltalaiselle kirjekaverille jo kuukausi sitten lähetetty paketti. Paketti meni economylla, joten kuvan jälkeen jouduin repimään tuon Priority tarran pois, jonka siihen vahingossa lätkäisin :D

Sisältö on näköjään melko samanlainen kuin edellisessä paketissa :D Eli pakettiin pistin salmiakkia, salmiakkijauhetta, muumitikkarin, muumiteetä, Jenkki-purkkaa, tarroja, muumi kirjanmerkin (maksoi muistaakseni vain 3-4 euroa Citymarketissa :o), kortin ja kirjeen.


Essille kirjettä!

Tsekkiläiselle kirjekamulle kirje + valokuva + laastareita

Yhdysvaltoihin 20 question hippa

Kaikki kolme kirjettä valmiina lähtöön 8)

Itävaltaan Random envie hippa. Ideana oli lähettää kirjekuoressa jotain pientä kuten tarroja, kortteja yms.

Tässä random kirjeen sisältö :D Eli neljä kirjekuorta, mustavalkoinen postikortti ja tarroja. Mukaan lähetin myös pienen kirjeen. Toivottavasti tykkäisi!

Valitsin hänelle tarroja, jotka sopisi mm. scrapbookkailuun, koska se on hänen harrastuksensa 8)

Tsekkiin uudelle kirjekamulle. Tyttö otti yhteyttä postcrossingin kautta ja kyseli haluaisinko tehdä swapin hänen kanssaan. Hän toivoi erityisesti Muumipappa korttia, joten lähetin sitten pari sellaista hänelle :)

Tällainen oli valmis kirjekuori

Saksaan postcrossing kortti. Toiveissa oli kortit oman maan kulttuurista, tavoista yms. Minusta tämä oli hyvä, koska sauna on kyllä tärkeä osa Suomea!

Viime viikolla tilasin lisää postikortteja netistä. Ja eilen ne tuli :) Itse tykkään hirveästi näistä korteista!


Postailut saattaa jäädä vähäiseksi ensi viikolla, koska mun huoneessa on meneillään pieni remontti, johon haluan itsekin osallitua :) Ja huomenna ollaan nähtävästi lähdössä mökkeilemään!

Helmi

10 kommenttia:

 1. Vaudeli, kivoja posteja! :) Sun tekemät kirjekuoret on nättejä! Mistä tilasit noita kivoja postikortteja? :)

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo laastarit! :D Misä oot ostanut ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin kerran kirpparilta :D Ne oli yhellä hyllyllä missä se ite kirppari myi kaikkea uutta "krääsää". Tuommonen laastaripaketti makso vaan euron :o

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. great letters and everything else :) the best is this Moomin cards :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks so much :) Yeah, I personally really like Moomin cards!

   Poista
 5. Hei! Mistä oikein löydät kirjeystäväsi? Oon aina halunnut lähetellä kirjeiden mukana kaikkia kivoja pikkuyllätyksiä, mutta tuntuu siltä ettei kukaan muu ole sellaisesta kiinnostunut (paitsi tietenkin niiden vastaanottamisesta).

  P.S Blogisi on ihana! .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Kirjekavereita oon löytänyt interpals.net sivustolta. Siellä pyörii joskus vähän epäilyttäviäkin ihmisiä, mutta niiden viesteihin ei tarvitse vastata :D Kannattaa laittaa omalle sivulle, että on kiinnostunut vain kirjeenvaihdosta. Jos harrastat postcrossingia, laita omalle sivulle, että olet kiinnostunut "direct swapeistä". Sitä kautta joku voi kysellä sinua lyhyt- tai pitkäaikaiseksi kirjekamuksi. Kirjekamuja on löytynyt myös sattumalta hippojen/tagien kautta. Postcrossingin foorumista löytyy myös kirjekavereita etsiville oma sivu: http://forum.postcrossing.com/forumdisplay.php?fid=71 ja tuolta voi löytää suomalaisia kirjekamuja -> http://koti.mbnet.fi/~raijae/kirjeenvaihto/kirjeet_16-25.html

   Toivottavasti tästä oli jotain apua! :)

   Poista
  2. P.S. Kiitos, kiva että tykkäät! :)

   Poista