keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Askartelua ja ahdistusta

Joo ja tänäänhän piti lukea ruotsin kokeeseen. Noh, se vähän jäi, kun on ollut kaikkea kivaa tekemistä! Aina kun pitäs lukea tai tehdä jotain koulujuttuja, niin ihan varmasti löytää kaikkee mahtavaa tekemistä. MIKSI?!

Päätin kuitenkin pienestä ahdistuksesta huolimatta lähettää pari korttia (postcrossing) ja osallistuin yhteen "tagiin" (miten tagit toimii?), joka on ensimmäiseni!  Tagissa johon osallistuin, oli ideana ostaa tai koristella mahdollisimman hienoksi kirjekuori ja lähettää se sitten. Itse värkkäsin omin pikku kätösin sen kirjekuoren, kuvaa löytyy alempaa.

Tämmöisen suomalaisen mustavalkokuvan lähetin Saksaan. Kortissa on oikeasti valkoiset reunukset, mutta koska skannerini on änkyrä ja tykkää tuhota kuvia, niin ei voi mitään.
Tällaisen perhoskortin löysin  ja lähetin Yhdysvaltoihin. (Anteeksi huono laatu jälleen...skanneri...KOSTO ELÄÄ  ) Vastaanottaja toivoi juuri kukka- tai perhosaiheisia kortteja ja tässäpä sitä ois!
Tällainen tuli siitä kirjekuoresta. Tuo kuori näyttää tässä vähän ruskealta, oikeasti on kiiltävän keltainen. Toivottavasti täyttää vaatimukset. :) Kaustinen ja pilvet on leikattu tapestista, tai siis oikeastaan boordista. Kerran löysin Ressu/Kaustinen aiheisen boordirullan alennuksesta ja ostin, juuri askartelutarkoitukseen. Nyt tuli käyttöäkin!

Ja tällainen kuori on takapuolelta! Toivottavasti vastaanottaja tykkää.  Kuoren sisään pistin pienen kortin ja terveisiä.


Mutta nyt tämä lähtee tästä nyt syömään, kun sekin on jäänyt vähän huonolle tänään. Sen jälkeen SVENSKA!
Helmi 


2 kommenttia:

 1. Ei hitto! :D Kattelin tota yhtä postausta, jossa oli mun lähettämä kirje ja mietin että hitto, ompa tutun näkönen! Menin kattomaa oman blogin luonnoksista ja vertasin siellä olevaa kuvaa tohon sun ottamaan. Sama kirjehän se ja samalla tajusin kuka oot. :D En oo siis kerenny vielä julkasta sitä kirjettä. Mutta huh, jään seurailemaan toki. :)

  P.S. Valitan tästä aina, mutta saisko ton salasanavahvistuksen tai mitä onkaan nii pois? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, minäpä se :D Minäkin innostuin tästä bloggailusta, kun luin sun + muiden kirje/postcrossing/yms. aiheisia blogeja. Kiitos, olet ensimmäinen lukijani! :D (Minustakin tuli äsken sun blogin lukija!)

   Otin poies sen sanavahvistuksen. En oo tajunnu, että tässä on joku sanavahvistus höskä :D

   Poista