tiistai 29. tammikuuta 2013

Postia, koulua & väsynyt Helmi

Kyllä nyt väsyttää! Stressi on painanut päälle koeviikon takia. Tänään oli vuorossa matematiikan koe, joka valitettavasti "meni penkin alle" eli huonosti meni. Siitä voi syyttää vain itseään, kun en enempää suostunut lukemaan. Saa nähdä, joudunko uusimaan. 

Kokeen jälkeen kävin kehittämässä muutaman valokuvan koulumme pimiössä. Mulla on meneillään valokuvauskurssi, jossa käytettiin filmikameroita. Filmit kehitettiin itse (opettajan avustuksella) ja nyt olen käynyt kahtena päivänä kehittämässä itse kuvia. Aluksi kuvan kehitys ei ihan onnistunut, kun kuvista tuli jatkuvasti mustia. Sitten kuitenkin kaverini kanssa tajusimme, että valotimme (vahingossa) kuvat pilalle. Noh, tällä tavoin sitä oppii! Kuvan kehitys on mukavaa puuhaa, kunhan oppii sen ensin kunnolla. Olen tyytyväinen, että onnistuin kehittämään pari kappaletta oikein kivannäköisiä mustavalkovalokuvia. :)

Suurin piirtein tällaisella kameralla kuvailin kurssin aikana (Minolta, tarkempia tietoja en tiedä). Vielä joku kaunis päivä (eli silloin kun on rahaa) menen ja ostan filmikameran! Sitte kun saan kehittämäni kuvat kotiin, saatan pistää niitä tänne blogiin näytille! 

Tänään olin reippaana ja kävin koulun jälkeen vielä Suomalaisessa ostamassa ensi jakson kirjat. Lisäksi mukaan tarttui vähän uutta kirjepaperia (ohessa kuva). Tulin kaupungilta bussilla kotiin ja lähdin vielä kävellen ruokakauppaan. Kävelin kaupasta neljän kilon reppu selässä ja ruokakassi kädessä kotiin. Kotona oli oikea voittajafiilis! Vaikka lähikauppaamme onkin vain pari sataa metriä matkaa, olen hyvin ylpeä itsestäni. 

Tällaista paperia tuli ostettua kirjakaupasta. Suomalaisessa tosin on melko surkea valikoima. Tuo vihreä on ihan oikeaa kirjepaperia, mutta sininen on tavallista värillistä tulostuspaperia, jota aion käyttää kirjepapruna. (Kuva on vähän huono heijastavan muovin takia :s)

Tänään postilaatikosta löytyi ylläreitä:

Tosi kiva mustavalkoinen kortti Kiinasta! Lähettäjänä oli 4-vuotias pikkupoika (vanhempien avustuksella iästä päätellen), jonka lempihahmo oli Buzz Lightyear (en ole ennen tajunnut, että Buzzin toinen nimi on LIGHT-YEAR=valovuosi :o)

Keltaisesta kuoresta löytyi suomalaisen kirjekamuni (Essi!) kirje :)
Kirjoittelin heti kamulleni takaisin kirjeen ja tässä on sen kuori. Vähän koristelin sitä autotarroilla ja sinisella kynällä rajailemalla. Ihan jees.


Jaa-a, pitäisi varmaan lähteä lukemaan psykologiaa, joten näkemisiin!

Helmi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti