keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Postikortteja

Jee, kortteja on tullut vihdoin muutama kappale :)

Puolasta tämä. Kaupungin nimi on Jastrzebie zdroj. Meni ihan pieni hetki, että sain selvää tuosta nimestä :D Mun toivomuslistalla ei tosin ole tällaiset multiview kaupunkikortit, mutta niitä aina jotenkin tulee :D Tässä oli kyllä ihania kirsikkapostimerkkejä! 

Sitten Saksasta vähän pelottava pikkukoira :D Ei ehkä ihan mun lemppari koiranrotu tämä, mutta kyllähän tuo on ihan söppänä on pienen punaisen kielen ja rusetin kanssa :D

JEEE! Mun toivomuslistalla on Hayao Miyazakin elokuvien hahmot ja katsokaapas! Kasvotonhan se siinä :) Olen aika mielissäni tästä kortista. Valitettavasti kortti oli vähän revennyt tuosta yläreunasta :/ Tämä siis Valko-Venäjältä.

Jee, tästäkin oon ihan mielissäni! Mun suosikeista löytyy monta Myyrä-korttia ja nyt sain ikioman Myyrä-kortin ! :) Myyrä oli yksi lemppariohjelmista pienenä ja kyllä tykkään vieläkin! Ja tämä siis Tsekistä, Myyrän kotimaasta. Tässäkin oli ihania kukkasia postimerkeissä!

Kylläpä ulkona on nätti ilma! Kesäloma alkaa jo häämöttää :) Tosin kesällä odottaa parin viikon työt, YO-kokeisiin luku ja autokoulu :D Joten en pysty koko kesää löhöilemään niinkuin ennen, valitettavasti.

Helmi

4 kommenttia:

 1. IHANA toi Spirited Away kortti >3<

  VastaaPoista
 2. Luulempa että noita multiview-kortteja tulee ihan jokaselle :D Toi kasvoton on musta ihan sairaan pelottava... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niitä taitaa tulla :D Onhan se ehkä vähän pelottava...mutta silti kiva x)

   Poista