maanantai 27. toukokuuta 2013

Itsetehty kortti Venäjältä ja terkkuja Budapestistä

JÄLLEEN on ollut hieman hiljaista postien suhteen. Mutta tässä kaksi ihanan piristävää korttia:

Venäjältä itsetehty kortti handmade postcard -hipan kautta. Aivan ihana! Tällaisia kortteja arvostan tosi paljon! :) Kortti on luonnossa kirkkaamman värinen, skanneri vähän haalensi värejä.

Kaverini oli viikon Budapestissä koulumatkalla ja lähetti minullekin postikortin! :) 

Kävin viime viikonloppuna pitkästä aikaa mökillä. On se niin ihanaa, kun on kesä! Aurinko paistaa ja on niin ihanan vihreää! :)

AAARR löysin mökiltä ihanan mittarimadon! Toukat on niin söpöjä, heh :) Palautin tämän matosen onnellisesti takaisin luontoon parin kuvan jälkeen.

Koeviikko on meneillään ja minä olen vähän stressaantunut, koska huomenna on koe ja luettua on tullut hyvin minimaalisesti. Mutta ehkäpä opettajat armahtavat, kun tämä kesäkin on tullut ja loma häämöttää :) 

Helmi

P.S. Mitä tykkäätte tästä ulkoasusta? Onko liian yksinkertainen? Kyllästyin edelliseen ja aloin väkertämään uutta. Ei tästä kovin kummoinen tullut ja saatankin vielä tätä muokkailla (jos on aikaa), joten älkää ihmetelkö :)

2 kommenttia:

  1. Tosi hieno toi itsetehty kortti, olispa itekin noin hyvä piirtämään 8) Ja musta tässä uudessa yksinkertasessa ulkoasussa ei oo mitään vikaa :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu-u, minustakin se on tosi hieno! :) Kiitos mielipiteestä 8)

      Poista