lauantai 11. toukokuuta 2013

Ei postia :(

Nyyh, tällä viikolla en ole saanut yhtään postia! :( Vaikka postia pitäisi itse asiassa tulla; postcrossingin kautta ainakin neljä korttia, kirjekavereilta kirjeitä ja muutama hippakin. Noh, pitää olla kärsivällinen, ehkäpä ensi viikolla tulee sitten hullusti postia :) Osallistuin eilen tarra hippaan (25 stickers tag), joten pistän vähän kuvaa lähettämistäni tarroista.

Ideana oli siis lähettää yhteensä 25 tarraa. Minä pistin vähän reilummin, kun mun tarrat on vähän pienenpiä. Toivottavasti kelpaa! 

Tällaiseen kirjekuoreen tarrat sujautin. Laitoin mukaan myös pienen kirjeen.

Ja takapuolta :)

Kävin eilen Prismassa kavereiden kanssa ja löysin nämä sattumalta. Tarrat maksoi alessa 90 senttiä ja paketti askartelupaperia (5 kpl) maksoi myös 90 senttiä.

Katsooko teistä kukaan Euroviisuja? Minä oon Euroviisu-fani! :) Tänä iltana näkyy telkkarista Euroviisujen esikatselumaraton. Mun tämänvuotinen suosikki on Ruotsi (ihan niinkuin viime vuonnakin!). Kuunnelkaa jos kiinnostaa :)


Helmi

4 kommenttia:

 1. Kivoja tarroja oot laittanu, ja ihanasti koristeltu kuori <3 :) Ootko tehny silleen että oot yhdistelly eri arkkien tarroja yhdelle tollaselle pohjalle? Enpä oo tollastakaan keksiny, toihan on kätevää :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Juu, just silleen oon tehny! :D Se on kyllä ihan kätsyä :)

   Poista
 2. Posti tuntuu menevän aina niin,että välillä ei saavu mitään ja sit yhtenä päivänä saa kasan postia. Ihania noi tarrat kyllä! Varsinkin norsu ja muumit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä tuo tuntuis tekevän! :S Kiitos kiitos :)

   Poista