perjantai 12. huhtikuuta 2013

Postcards & little surprise

Kortteja on tullut jälleen muutama kappale! Itsekin lähetin tänään neljä korttia maailmalle. Lisäksi eilen ystäväni lahjoitti minulle vanhoja kirjepapereitaan! :) Hän ei itse niitä enää tarvinnut, joten minä sain ne sitten. Kyllähän se minulle kelpasi! :D

Aarghh, aivan ihana kortti! Muistan kun luin nuita kirjoja pienenä :) En kyllä muista mikä tuon lehmän nimi on suomeksi :D Ruotsiksi se on ainakin "Mamma Mu" On muuten mun eka kortti Ruotsista. 
Venäjältä tämmöinen jännä kortti. Lähettäjä ei kertonut kortista mitään, niin en oikein osaa sanoa tästä mitään :D 
Uuuuii, suloinen siili Ukrainasta! I <3 Siilit. 
Lähetettyjä:
Tämän kortin lähetin Venäjälle! :) Vastaanottaja oli 14-vuotias tyttö, joka toivoi mm. kissa-aiheisia  ja mustavalkoisia kortteja. Tytön profiilikuvassa oli oletettavasti hänen lapsuudenkuvansa, jossa tytöllä oli sylissä tiikeri pehmolelu. Niin ajattelin sitten lähettää tämmöisen söpön tiikerinpoikasen ja koiramamman kuvan mustavalkoisesssa muodossa :)
Tämä lähti Yhdysvaltoihin. Vastaanottajalla ei ollut mitään erityisiä toiveita, mutta päättelin sitten profiilikuvassa olevasta mäyräkoirasta, että nämä makkarakoirat ovat hänelle mieleisiä. Kortin nimi on muuten aika hauska: "So long" :D 
Saksaan tämä keijukainen. En oikein löytänyt vastaanottajan toiveita täyttävää korttia, mutta ajattelin että tämä voisi olla aika kiva näin keväällä :)
Ja viimeisenä kortti Ukrainaan. Toiveissa oli vanhat autot, mutta mun korttikasasta ei löytynyt muuta kuin tämä. Onhan tuokin aika vanha auto, tosin polkuauto :D Itse tykkään tästä tosin paljon. :) Söpöjä skidejä.
Höhöö, kaverini antama kirjepaperi pakkaus! 
Paljon kivaa paprua ja kuoria! :)
Lisäksi mukana oli myös muuta kirjepaperia ja kuoria! Ihania *_* Tuossa Mikki Hiiri lehtiössä oli ihan perus viivoitettua kirjepaperia (jota sitäkään ei enää löydä kaupasta). Olen hyvin kiitollinen :) Kiitos M****, jos luet tätä! :D
Tänään kävin kirppareilla, mutta mitään kirje/kortti juttuja ei sattunut kohdalle, mutta kaksi paitaa ja farkut löytyi halpaan hintaan! Ah, kirpparilöydöt! Lisäksi kävin ostamassa kinderin. Mutta kuten arvata saattaa, ei sieltä löytynyt Paavo Pesusientä, vaan pieni saukko. Mulla on varmaan joku kirous näittein kinderien suhteen.

Helmi

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihana toi kortti Ruotsista. Rakastin ja rakastan noita kirjoja. Mamma Mu on siis Mimmmi Lehmä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin minustakin :D Ai niin, Mimmi Lehmähän se oli! Kuulostaa tutulta :D

   Poista
 3. Juu Mimmi-lehmähän se! Ei kuulunut mun suosikkeihin mut muistan et pikkusisko tykkäs Mimmistä kovasti :D Ps. kivoja kortteja oot lähetelly ja saanu, erityisesti siili, tiikerinpentu ja polkuauto -kortit oli musta hienoja :)

  VastaaPoista