tiistai 2. huhtikuuta 2013

Mysterious letter!

Tänään postilaatikossa oli tosi mysteerinen kirje! Kirje oli ensinnäkin ihan rutussa, nähtävästi kastunut jossain vaiheessa matkalla tai jotain (kirje oli matkustanut noin 17 päivää). Avasin kärsineen kuoren ja siellä oli tosi lyhyt kirje. Katsoin lähettäjän nimeä ja silloin tajusin! Se oli neljän vuoden takaiselta kirjekamulta Australiasta. Ihmettelin kyllä, miten hän vielä minut muisti, koska kirjeita tuli aikoinaan vaihdettua vain kaksi kappaletta :D Pahoitteli, ettei ole kirjoitellut pitkiin aikoihin, joka oli vähän outoa. :D Lisäksi kirjeessä luki "Hemi" Helmin sijasta :D 

MYSTEERINEN KIRJE, jonka mysteeri ratkesi :D
Muuta postia:
Saksalaiselta kirjekamulta pikkupaketti sisältäen mässyä, "Max ja Moritz" englannin kielisen pikkukirjan ja pitkän kirjeen! :)
Essiltä tullut kirje ja my day -hipasta tullut kortti/kirje systeemi. En tajua vieläkään miten tuo toimii. Tuo kortti tuli siis umpinaisena, ja sen reunat piti repiä auki, jolloin kortti aukesi ja sisältä paljastui kirje ja piirustus/kirjoitus.
Tuommoinen se kortti oli sisältä + tuo kiinalainen kirjoitus oli myös mukana. MITEN SE ON MAHDOLLISTA? Toivottavasti ymmärsitte mun hullun selityksen, koska haluaisin tähän vastauksen miten tuo oikein toimii, kun ne oo ennen tuommoisia maagisia avattavia kortteja nähnyt!
Lähetettyjä:
Saksalaiselle kirjekamulle kirjettä ja Essille kans :) Tämä Yhdysvaltoihin lähtevä kirje oli 20 questions -hippa. Seuraavassa kuvassa vielä tuon sinisen kuoren sisältöä.
Tuossa kirjeessä siis ne 20 kysymystä. Lisäksi lähetin hänelle syntymäpäiväkortin (tzekkasin hänen postcrossing profiilinsa ja selvisi, että synttärit on pian) ja Peppi Pitkätossu kortin myös pikku extrana :) Mielestäni tosi kiva hipan idea lähettää ihan vaan kysymyksiä, joihin sitten toinen vastaa kirjeellä! 

Lisäksi osallistuin handmade postcard -hippaan, mutta se kortti nyt vähän epäonnistui, joten saa nähdä pistänkö sitä tänne esille.

Miten teillä meni pääsiäinen? Minulla meni oikein hyvin. Tosin vaikka söin kolme kinderiä, en löytänyt sitä mainostettua Paavo Pesusieni figuuria sieltä sisältä! Löytyi pelkästään palapelejä ja ralliautoja...plääh. Onko kellään samaa ongelmaa? Ennen pääsiäistäkin ostin ainakin viisi kindermunaa, mutta eipä ole Paavo Pesusientä ja kumppaneita löytynyt. Tiedän että tämä kuulostaa TOSI oudolta, mutta haluan sen PAAVO PESUSIENEN SIELTÄ! :D

Helmi

10 kommenttia:

 1. Aiotko vastata tuohon ekaan kirjeeseen? :D

  Ite sain Paavo Pesusienen tuurilla kinderistä, mikä oli toisaalta vähän hölmöä, kun en ite kyseisestä hahmosta ole oikein koskaan välittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itseasiassa vastasin jo tuohon kirjeeseen :D
   Siis mikä tässä on?! :D Mun kaveritkin on saanut nuita Paavo Pesusieni leluja, mutta EN MINÄ!!! Tääkin on kyllä yks mysteerinen juttu :D

   Poista
 2. Mun sisko sai Paavon Garyn eli sen etanan :D Sain vinguttua sen itelleni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole onnellinen! :3 Mun veljellä on ollu yhtä huono tuuri näitten kinderien kanssa, että en oo voinu siltä kinuta :D

   Poista
 3. Mä sain kolme erilaista Paavo hahmoa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AAARR! Olen kateellinen, mutta vielä joku päivä minäkin löydän sen Paavon sieltä kinderistä! Tää alkaa vähitellen muistuttaa pakkomiellettä :D

   Poista
 4. Kinderii en oo ostanu varmaa muutamaa vuotee, mut pari vuotta sitten oli saman tasonen obsessio Hello Kitty suklaamunien kanssa ja piti pakolla saada kaikki ne erilaiset hahmot :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Kunhan saisin ees yhen niistä hahmoista, niin olisin onnellinen! (No okei, en halua sitä planktonia :D)

   Poista
 5. Oi vitsi, kun jännä tuo Australia-tapaus! Itseänikin alkoi kiinnostaa tuo umpinainen postikortti! Muutenkin kivoja posteja oot saanut ja lähettänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh tuo umpinainen kortti systeemi on sekin kyllä mysteeri! :D Kiitti kiitti :)

   Poista