maanantai 8. huhtikuuta 2013

Koirakortteja!

Tänään postilaatikkoon tipahti kolme postikorttia. Ja kaikki vielä koira-aiheisia! :D Lisäksi viime viikolla tuli yksi kortti ja kirje. Muutamia kirjeitä ja kortteja on tullut myös itse lähetettyä.

Koirarakkautta Hollannista :)
Tämä kortti pisti kyllä hyvälle tuulelle! :) 12 kappaletta pentuja ja ylpeä äiti Saksasta :)
Hahaa, surumielisen näköisiä pentuja Itävallasta. :) Taisi olla muuten mun eka kortti sieltä.
Tämmöinen elukkakortti tuli viime viikolla Hollannista :)
Viime viikolla tuli kans kirje tsekkiläiseltä kirjekamulta! Sisälsi kirjeen, kaksi pääsiäiskorttia, suklaataa ja tarroja! Ihanaa :) Nuo lehmä tarrat on kyllä upeita :D
Lähetettyjä:
Vasemmanpuolinen kuori sisälsi itsetehdyn kortin (joka vähän epäonnistui). Tuo toinen vaaleansininen kirje lähti Australiaan vastaukseksi siihen mysteerikirjeeseen :D (Nyt rupesin miettimään, että meneeköhän perille, kun en kirjoittanut kuoreen "Australia" vaan "SA" = South Australia D: Lähettäjä kirjoitti osoitteeseensa vain tuon SA:n, niin toivotaan että menisi perille...) Ja viimenen väripläjäys kirje menossa Tsekkiin!  
Lähetin kortin kotikaupunkini kuvakirkosta Englantilaiselle miehelle, kun hän toivoi jotain omaan kaupunkiin/kuntaan/kylään liittyvää. On kyllä melko köyhä kortti, mutta en löytänyt parempaa :D Mutta onhan tuo ihan herttaisen näköinen kirkko kuitenkin.
Tällainen söpö kortti lähti Amerikkaan 3-vuotiaalle Abigail tytölle! :) Toivomuksissa oli piirretyt, värikkäät kortit, eläimet yms. Mielestäni tämä oli aika sopiva kortti hänelle! Kortissa on lisäksi vähän glitteriäkin ;D Toivottavasti tykkäisi! 

Tänään alkoi lukukauden viimenen jakso! Tämä jakso on vähän helpompi, niin ehkä on enemmän aikaa tehdä näitä blogijuttuja kun viime jaksossa. :)
Olin reipas ja päätin, että alan pyöräilemään joka päivä kouluun bussilla kulkemisen sijasta! Aloitin pyöräilyn jo tänään. Kyllähän se polkeminen tuntui aika rankalta, kun mun kunto on jotenkin surkea :D Mutta on se ihanaa pyöräillä, kun alkaa tiet jo olla sulana ja ilmassa tuoksuu kevät. 8) Vai mitä? 

Helmi

7 kommenttia:

 1. Abigail tykkää varmasti tosta kortista! Kuvauksen perusteella ainakin sopii hänelle kun nakutettu :)
  Ja kyllä; pyörän vois jo kaivella varastosta! Sujuis kauppareissutkin jouhevammin ilman bussiaikataulujen kyttäämistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, suosittelen lämpimästi tuota pyöräilyä! Mukavaa vaihtelua siihen ainaiseen bussin odotteluun. :D

   Poista
 2. Kiva blogi + ihanat postit ! Saisiko kysyä mistä löydät itselle ulkomaalaisia kirjekavereita? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Nuita kirjekamuja oon löytäny www.interpals.net -sivulta. Sieltä voi löytää just kirjekamuja, mutta myös nettikavereita yms. Omaan profiiliin kannattaa laittaa, että on kiinnostunut vaan kirjeenvaihto kamuista, niin ei kaikki pistele viestiä :D Tuolla liikuskelee myös vähän epäilyttävää sakkia, että ole varovainen! Toinen sivu mistä voisit löytää kirjekamuja ois tuo: http://forum.postcrossing.com/forumdisplay.php?fid=71 Kummallekkin sivulle sun pitäis rekisteröityä, mutta eipä se oo kovin vaikee juttu :) Toivottavasti löytyy joku kelle kirjotella! :)

   Poista
  2. Niin vielä! Jos haluat ottaa johonkin yhteyttä tuolla postcrossingin foorumissa, sun pitää painaa sitä U2U nappulaa siinä viestin alareunassa. Siinä voit lähettää viestiä ja vaikkapa kertoa itsestäsi ja lopulta sitten vaihtaa osoitteita. Piti tämä vielä kertoa, kun muistan etten itse alussa ihan heti tajunnut, miten tuolla voi lähettää viestiä ihmisille :D

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Oii, kiitos paljon näistä tiedoista/vinkeistä ! (: Jospa se nyt nappaisi jokin kirjekaveri sekä itselle että kaverillekkin. :D

  VastaaPoista