keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Posts

Jee hiihtoloma! :) Yritän olla nyt hiihtolomalla oikein reipas ja tehdä kaikki rästissä olevat työt valmiiksi. Lähinnä koulujutut yritän saada tehtyä ja muutama kirjekin pitäisi rustata. Mutta tässäpä nyt vähän viime viikon ja tämän viikon saatua ja lähetettyä postia:
Pari viikkoa sitten tuli tämmöinen kortti Indonesiasta! Kortissa on perinteinen indonesialainen  kansantarina. Ihana kortti! Nuo piirustukset on niin söpöjä. :3

Ensimmäinen korttini Japanista! Ihana :)
Ylläripylläri Texasista kortti. Oikeestaan tykkään tästä aika paljon. :)
Saksan valtiopäivätalon (Reichstag) kupoli
Tämmönen tuli kirjoteltua uudelle kirjekamulle Sri Lankaan! Kuoresta tuli HIEMAN lapsellinen. HUOM! Pottu-postimerkki :)
Ja tämä lähti kirjekaverille Saksaan. Halusin yllättää pikku paketilla. :) Tosin sitten häseltäessä unohdin kuvata paketin sisällön, joten siitä ei nyt ole kuvaa. :( Mutta paketti sisälsi kuitenkin: Muumitikkarin, muumipurkkaa, Sisu-pastilleja, pieni en lasten Muumi-kirjan/vihkon (löytyy ihan tavallisesta kaupasta siitä kassojen vierestä tai lehtihyllystä, makso vaan 2 euroa ja oli just sopiva tälle  kaverille, kun hän tykkää Suomen kielestä) ja sitte vielä kirje ja ylläripylläri MUUMIkortti. :)  

Oon sen verran reippaalla päällä, että taidanpa tehdä pikku siivouksen! Mun huone on semmonen pölypesä, kun en oo kerennyt siivota kunnolla. Mutta ehkäpä tänään kerkeäisin...:)

Helmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti