lauantai 9. maaliskuuta 2013

Postcards by Helmi + ostoksia + muuta

APUA, hiihtoloma alkaa hupenemaan epäilyttävästi! Eihän tässä ole saanut paljon mitään tehtyä. :I Eilen sentään tuli käytyä Oulussa ja tuli tehtyä myös postiaiheisia ostoksia. Kirpparilta löytyi muutama kortti ja kirjekuori melko halvalla. Lisäksi kävin yhdessä kivassa pikkukaupassa, missä myydään tosi paljon kivoja postikortteja (hinnat oli kylläkin melko korkeat!).

Osallistuin hippaan, jossa pitää tehdä käsintehty postikortti (Handmade postcard tag). Ensimmäinen tekemäni kortti epäonnistui, joten päätinpä tehdä uuden ja alempana löytyy kuvaa siitä. Viime lauantaina oli kaverini 18-vuotis synttärit, joten väkersin hänelle kortin, josta myös kuvaa. Muutama postcrossing kortti ja  lisäksi uudelle kirjekaverille Tsekkiin on lähdössä kirje.

Voih, vain yksi kortti Valko-venäjältä on eksynyt tällä viikolla postilaatikkooni! Viime viikolla saatu kirje unohtui laittaa tänne esille, joten kuvaa löytyy alempaa.

Muutama vanha kortti löytyi kirpputorilta. Ihana tuo Ressu. :-)
Kymmenen kirjekuorta ja hintana 50 senttiä. Ihana löytö!! Tosin muutama kuori oli käyttökelvoton kahviläiskineen. :s
Kivasta korttikaupasta ostettuja kortteja :)
Nämä on ostettu jo vähän aikaa sitten omalta paikkakunnaltani. 10 kuorta/1 euro.
Japaniin lähtevä itsetehty kortti! Vastaanottaja tykkäsi kakuista ja muista herkuista, siitä johtuu tämä muffini aihe. :D Toivottavasti kortti miellyttää!
Ei, kuva ei ole otettu perunalla tai leivänpaahtimella vaan ihan minun samsungilla! :D Unohdin ottaa kuvan kortista kotona, joten nappasin sitten kännykällä tämän suttuisen kuvan. Elikkäs 18-v. kaverille meni tämä Party Hard kortti. 
Kirjettä Tsekkiin :)
Saksaan lähtevä posticrossing-kortti! Vastaanottaja toivoi Jan Vis nimisen kuvittajan kortteja, enkä ensin tiennyt millaisia kortteja Jan Vis tekee. Googlailin sitten vähän, ja tajusin, että löytyyhän minulta yksi hänen tekeleistään! :D 
Ukrainaan Albert Edelfeltin kortti! Hän halusi jotain omaan maahan liittyvää, niin päätinpä sitten lähettää suomalaisen taiteilijan maalauksen.
Viime viikolla tullut kirje Tsekkiläiseltä kirjekamulta, johon vastailin tänään (kuva kirjeestä oli siis ylempänä). 
Tämän viikon ainut posti: Valko-venäjältä tullut kortti!

Huhhui, siinäpä vähän enemmän kuvia vaihteeksi! Huomenna pitäisi hyökätä koulujuttujen kimppuun. Taidan kuitenkin hyökätä vain sohvan ja TV:n ihmeelliseen mailmaan, koska ei oikein huvita tuo kouluun ja arkeen paluu. D: Mutta nyt syömään ja nukkumaan, kun näyttää tuo kellokin olevan jo paljon!

 Helmi

2 kommenttia:

  1. Hyvät kirppislöydöt! Voi kunpa itsekin löytäisi joskus kirjepapereita ja kuoria :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! =) Eka kerta kun löysin kirpparilta tämmösiä postijuttuja. :) Kirjekuoria ja -paperia löytyy aika harvoin :/

    VastaaPoista