sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Flunssa!

Oon ollu tässä keskiviikosta asti flunssassa. En oo ollu pitkään aikaan kipeenä ja nythän se sitten tuli minullekin tämä taudin ketale. >:( Torstaina olin koko päivän kovassa kuumeessa. Onneksi enää ei oo yhtään kuumetta, pelkästään kurkku vähän hellänä ja nenä tukossa. Eiköhän sitä huomenna jo kouluun mennä. 

Mutta juu, postia on liikkunut melko vähän kiireen ja flunssan takia. Tässä kuitenkin vähän lähtevää/lähtenyttä postia:
Se tunne, kun ei löydy toiveita täyttävää korttia. AARRGH. Hirvee läjä kortteja, mutta mikään ei oikein passaa. :D Noh, tässäpä kuitenkin Venäjälle ja Yhdysvaltoihin lähtevät postcrossing-kortit.
Tämmönen lähti Puolaan. Big surprise envelope -hippa. Ideana lähettää A4-kirjekuori, jonka sisällä kirje + kaikkee mahollista :) Tästä mun kuoresta tuli vähän jännä. Vähän pääsiäsmäinen. 
Sitten vähän kuoren sisältöä. Kortteja, kuoria, tarroja, muumi-laastareita ja käytetty junalippu. Toivottavasti on tarpeeksi tota roinaa :D
Saapunutta postia:

Aaww, ihana postcrossing-kortti Turkista. :)
Venäjältä Mail art hippa. Kivasta kirjekuoresta löytyi myös aika freshi kortti. :)
Kirjettä Essiltä! Ihana tuo kirjekuori :3
Tämän viikon maanantaina vierailin myös tiimarissa! Siellä on meneillään -70% alennus tietyistä askartelutuotteista. Hohoo! Innoissani hipsin hyppytunnilla Tiimariin ja ostin jonkun verran tarroja. Ja oli muuten halpoja :o Seitsemän kappaletta tarra-arkkeja makso vaan 4,95! Pitää varmaan käydä ensi viikollakin siellä, jos alet vielä jatkuu! Lisäksi kävin postissa ostamassa muutamia postimerkkejä. 

Hohoo, tarroja :) Niitä kyllä tarvitsee aina!
Sitten postimerkit! 1. luokan ruusumerkkejä ja 2. luokan muumi- ja huussimerkkejä! :D Lisäksi vielä noita 10 snt arvoisia.
Tämmöistäpä on tapahtunut! Ylihuomenna mulla olisi sitten ruotsin puhekurssissa suullinen esitys, jonka pidän Ylpeys ja ennakkoluulo -kirjasta. Hui, pelottaa mennä sinne luokan eteen yksin puhumaan mun sönkkö-ruotsilla..D: Noh, toivottavasti selviän (epäilen vahvasti...)!

Helmi :-)

3 kommenttia:

  1. Höh, Oulun Tiimarin -70% alepöydässä ei ollut mitään kivaa :( Sulla oli hyvä tuuri! :)

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista! Ja miksi kaikissa muissa Tiimareissa on tarrat alessa, täältä löytyy kyllä vaan kaikkea muuta vaan ei tarroja :/

    VastaaPoista
  3. Kiitti, yritetään parantua! :D Harmi, ettei oo löytyny tarroja :-( Minä itseasiassa katselin sitä alehyllyä siinä, enkä itekään löytäny ekana ale-tarroja. Vaan muutama tarra-arkki oli merkitty semmosella punasella lapulla alennukseen. Siinä oli kuitenkin purkissa hirveesti kivoja tarroja, mutta niissä ei ollu sitä alelappua. Kysäsin sitten myyjältä, joka kerto niittenkin olevan alessa. :) Kannattaa näköjään kysyä! 8)

    VastaaPoista