maanantai 10. kesäkuuta 2013

Muutama kortti + pieni löytö

Kolme korttia on lähtenyt matkaan:

Vastaanottaja toivoi mm. maalausten kuvia. Päätin lähettää tämän Picasson teoksen Valko-Venäjälle. Itse tykkään tästä paljon :)

Taiwaniin kisuli. En oikein saanut selvää vastaanottajan toiveista, oli nimittäin selvästi google kääntäjällä kirjoitettu se sepustus :D Mutta sain kuitenkin selvää, että kissat on mieluisia. :)

Ja tämä über söpö kortti 10-vuotiaalle tytölle Venäjälle. :3 Toiveissa hänellä oli mm. kissat, koirat ja piirretyt.

Löysin muutama päivä sitten Maxi Makasiinista Minni Hiiri kirjepaperia, hinta oli vain 2 euroa! Ooh, oli pakko ostaa, vaikka laatu vaikuttikin vähän kehnolta.

Tällainen paketti se oli kokonaisuudessaan.

Tässä vielä kuvaa paperista ja kirjekuorista. En tajua miksi kirjepapereita on 8 kpl ja kirjekuoria 10 kpl. :D Logiikka?  

Kirjeitäkin olen kirjoitellut kiitettävästi ja niistä tulee juttua sitten seuraaavassa postauksessa. Tänään kävin kaupungilla ja ostin kaksi elokuvaa: Ponyo rantakalliolla & Prinsessa Mononoke. Olen tykännyt kaikista Hayao Miyazakin leffoista ja päätin sitten ostaa muutaman, joita en ole vielä nähnyt. Katsoin äsken tuon Ponyon ja AAAWW :) Oli todella suloinen elokuva. :3 Huomenna töitten jälkeen ajattelin sitten katsoa tuon Mononoken. :) 

Helmi

2 kommenttia:

  1. Mäkin oon nähny noita Minni-settejä ja mulla itellään on (tai no oli..) tollanen, mut siinä oli Disneyn prinsessoja. :) Nyt on jälellä enää kuus kirjekuorta tosta paketista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu-u, tuo logiikka niin toimii kun kuoria on enemmän kuin papereita xD

      Poista