perjantai 28. marraskuuta 2014

So much candy

Osallistuimpa about kuukausi sitten karkkihippaan postcrossingin foorumilla. Minä lähetin karkkia Hollantiin. Vastaanottaja ei ollut suklaan ystävä, joten pistin pakettiin muumikarkkipussin, lakua, salmiakkia ja muutaman tikkarin + xylitol purkkaa. (P.S. Ihmettelen vieläkin, miten suklaasta ei voi tykätä :D Meitä on moneksi!)

Tällainen paketti siitä tuli! Lähetin tämän jo kolmisen viikkoa sitten ja vastaanottaja tykkäsi kovasti valitsemistani karkeista. :)

Oman pakettini sain Latviasta (ensimmäinen kerta kun sain postia Latviasta!). Ehdin jo vähän huolestua, saanko itse ollenkaan karkkia, kun pakettia ei alkanut kuulua. :D Mutta tulihan se paketti kuitenkin ja vieläpä kirjattuna kirjeenä (oli silti litistynyt postissa!)

Sain hirrrrveesti suklaata ja yhden karkkipussin. :D Maistelin jo näitä kaikkia ja täytyy sanoa, että latvialainen suklaa on hyvin erilaista verrattuna suomalaiseen! :D  Mun lemppari näistä oli tuo tummasuklaalevy oikealla. Tuo sininen suklaapatukka oli kaikista omituisin... kuorrutettu tummalla suklaalla ja sisällä oli ainakin maun perusteella omenahilloa ja pähkinöitä?! :D 

Helmi

6 kommenttia:

  1. Ite en "tykkää" suklaasta, koska oon laktoosi-intolerantikko :) Helpompaa sanoa ettei tykkää niin kaikki ymmärtää, varsinkin jos kielitaidot on huonommasta päästä :)

    VastaaPoista
  2. I really like your envelopes! <3 Are beautiful, colorful and full of interesting things!

    VastaaPoista