keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Arvonta/Giveaway!

Blogini tulevien synttärien kunniaksi järjestän arvonnan! Yksi vuosi on mennyt kyllä tosi nopeasti ja on ollu kiva huomata, että olen saanut näin paljon lukijoita. Kiitos siitä teille lukijat! :) Teidän iloksenne väsäsin tämän pienen arvonnan! 

Hyvä lukijani, jos haluat osallistua arvontaan, kommentoi tähän postaukseen seuraavasti:
1. Kerro nimesi, jolla seuraat blogiani (osallistuaksesi arvontaan sinun on oltava lukijani bloggerissa tai bloglovinissa).
2. Kerro sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden jos voitat arvonnassa.
3. Kerro mitä pidät blogistani! :) 


Arvon siis yhden paketin, johon kuuluu tarroja, kaksi muumikorttia, muistilappuja, kangas- ja kuvioteippi. Arvonnan voittaja paljastuu 25. tammikuuta! Onnea arvontaan kaikille! :)


The same in English:
Because my blog's first birthday is coming, I decided to arrange a little giveaway/lottery to my followers! I'm so glad that I have so many followers from different countries! Thank you for reading my blog! :)

If you want to take part in the giveaway, please comment on this post:
1. Tell the name your are following me with (you must be my follower in Blogger or bloglovin to take part in the giveaway!)
2. Tell your email address, so I can contact you.
3. Please tell me, what do you think about my blog! :)


The prize includes stickers, two Moomin postcards, notes, fabric tape and a figure tape. The giveaway winner will be revealed on 25th of January! Good luck! :)

Helmi

17 kommenttia:

 1. 1. Creamy
  2. zapachdeszczuu@wp.pl
  3. I think that your blog is great! The first time I was here in the previous holiday. I really liked your passion and decided to dare to write to you. I was very happy when you agreed to exchange letters with me and I am very happy that we have all the time correspondent! I like the way you show what you got. I wish my postcard blog once looked as nice as yours! :)

  VastaaPoista
 2. 1. Lil' Kay (blogger), Lily lil kay (bloglovin)
  2. lilylilkay@gmail.com
  3. Sun blogi on aivan ihana postiblogi - kuvat on tarpeeksi isoja eikä niitä perus pikku kokoja miks blogger kuvat automaattisesti laittaa (eikä niitä tartte tihrustaa että näkis paperin tai kortin kuvan :D), kuvia on muokkailtu ihanasti (mitä ohjelmaa käytät siihen? :)) ja päivityksiä tulee tasasesti - eikä niin että on kuukauden, kahden väli jokaisen/joka toisen postauksen välissä :) Blogin ulkoasukin on ihanan neutraali ja kaikki on selkeäasti esillä :)
  Keep up the good work! :) Ja onnea blogin synttäreistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oikeastaan ole vielä kunnon kuvanmuokkausohjelmaa koneella (paitsi Picasa), muokkailen kuvat picmonkey.com ja pixlr.com sivustoilla :D

   Poista
 3. 1. miia
  2. miianajatuksia@gmail.com
  3. Tykkään sun kuvista ja kirjoituksista, ihana nähdä kuvia kirjeistä ja muusta! Ite oon toivoton kirjeiden kuvaaja, mutta onneksi sä teet sitä! Emmä tiedä mitä muuta sanoisin, tykkään blogistasi! :)

  VastaaPoista
 4. 1. Elluii
  2. ella_reinikainen@hotmail.com
  3. Sun blogi on aivan ihana!! Saan sulta hyviä vinkkejä omiin kirjeisiin, kortteihin ja muihin askarteluihin, ja on aina niin kiva seurata mistä päin maailmaa oot milloinkin saanut postia! Kirjoittelet blogiin myös säännölliseen tahtiin, mikä on tosi mukava juttu! Blogin ulkonäössäkään ei ole minkäänlaista valittamista! :)

  VastaaPoista
 5. 1. ronjax
  2. ronjaaaaax@gmail.com
  3. Tykkään tästä blogista tosi paljon! Ulkoasu on kivan yksinkertainen ja kuvat sopivan isoja, että näkee hyvin kirjeen sisällön. Myös tää kirjoitteluväli on hyvä, koska kirjoittelet säännöllisesti, etkä pidä kauhean pitkiä taukoja. Blogistas saa myös kivoja vinkkejä omiin kirjeisiin ja on kiva seurata mistä maasta oot saanu mitäkin ja minne oot ite lähettäny! Tää on siis kaikinpuolin ihana blogi :)

  VastaaPoista
 6. 1. Nimimerkillä essiiij luen bloglovinin kautta.
  2. essi19_94(ät)hotmail.com
  3. Tykkään kovasti tästä blogistasi! Ulkoasu ja kuvat ovat selkeitä ja lähettämäsi postijutut minua inspiroivia. :) Keep going! :)

  VastaaPoista
 7. 1. Nimimerkillä Iida Huu
  2. Iidapooo@gmail.com
  3. En ole kauaa lukenut blogiasi, mutta selkeältä ja laadukkaalta vaikuttaa :)

  VastaaPoista
 8. 1. Tuuli bloggerissa ja TODAY bloglovinissa
  2. saltamar@suomi24.fi
  3. Sun blogi on kaunis, selkeä ja inspiroiva :) Kuvat on tosi kauniisti muokattuja <3

  VastaaPoista
 9. 1. Jenni
  2. birdtoldme@hotmail.com
  3. Siun blogi on ihanan selkeä ulkoasultaan ja postaat sopivan usein ja säännölliseen tahtiin! Jatka samaan malliin! ;-)

  VastaaPoista
 10. 1. Emma
  2. emmajonkkari@gmail.com
  3. Sun blogi on tosi selkee ja postailet melko usein. Keep going!

  VastaaPoista
 11. 1. Diana
  2. darmonski@gmail.com
  3. I enjoy visiting your blog a lot and seeing your snail mail adventures. :) Keep us the good work!

  VastaaPoista
 12. 1. Marrissa (bloglovinissa)
  2. fenelllai@gmail.com
  3. Tykkään todella paljon sun blogistasi! Saan täältä ideoita omiin kirjeisiini, ulkoasu on selkeä, kuvat on isoja ja kauniita ja postaat säännöllisesti. c:

  VastaaPoista
 13. 1. pieni pulu
  2. lehmustee@hotmail.fi
  3. Olen ollut blogisi 'virallinen' lukija vain vähän aikaa, mutta olen seuraillut (=stalkinnut :D) blogiasi anonyymina jo kauemmin. Ryhdyin lukijaksi vasta silloin, kun loin profiilin tänne, ja aloitin oman blogin. Tämä on ehdottomasti minun lempi kirjeblogeista. Hieno ulkonäöllisesti ja mahtava sisällöltään. Mutta yksi tärkeimmistä syistä miksi tykkään tästä blogista on sen ystävällinen kirjoittaja :)

  VastaaPoista
 14. 1. Essi
  2. essi_94@hotmail.com
  3. Tottakai tykkään ja kiva seurailla millaista postia saat ja lähetät. :)

  VastaaPoista
 15. 1. Jenni
  2. inlovewithposts@gmail.com
  3. Sun blogissa tykkään erityisesti siitä, että kuvat on tosi selkeitä; niistä näkee hyvin mitä oot saanut tai oot lähettänyt :) Lisäksi tän blogin ulkoasu, varsinkin nuo kukkareunukset on ihanat!

  VastaaPoista
 16. 1. Marja-Liisa Koo
  2. minni42@gmail.com
  3. Tykkään! Kirjeitä olen kirjoitellut itsekin kaiken ikäni ja siksi kaikki kirjoittamiseen, kieliin, kortteihin, tarroihin ja kaikeen söpöiseen on niin ihanaa.

  VastaaPoista