tiistai 1. lokakuuta 2013

Vähän ostoksia & askartelua

Tilasin viime viikolla Perromaniasta vähän  uusia postikortteja ja tänään ne tuli, jee! :) Kävin tänään myös postissa ja löysin alennuksesta uutta kirjepaperia. Viime päivinä oon selaillu vanhoja demejä ja leikellyt niistä kuvia ja tehny kirjekuoria. Se on niin terapeuttista. :D

Tässä kaikki kortit, mitkä tilasin viime viikolla. Tykkään tosi paljon noista vanhan tyylisistä muumikorteista. Ihastuin myös tuohon mustavalko postikorttiin, jossa pikkutyttö halaa kissaa :3 Voi ei, en pysty lähettämään tuota kenellekään!  :D Näiden yhteishinnaksi tuli noin 18 euroa.

Tällaista kirjepaperia löysin Postin alennuksesta. Hinta oli 3 euroa. :) Sisältää 10 paperia ja kuorta.

Kirjekuoria tuli tehtyä jonkin verran. En lue enää demiä, mutta olen aina tykännyt demissä olevasta kuvituksesta! Kuvittajan nimi oli muistaakseni Satu Kettunen. Joitakin kuvia leikkasin erikseenkin. Niitä voi sitten liimailla kirjeisiin ja kirjekuoriin koristeeksi. :)

Helmi

10 kommenttia:

 1. Ihania nuo vanhanaikaiset Muumi-kortit! Tosi kivoja myös nuo itseaskartelemasi kirjekuoret. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin :3 kiitos, niistä tuli kyllä aika kivannäkösiä! :)

   Poista
 2. AIVAN ihania noi muumikortit<3 Loppu varmaan viimeviikolla koska mun eilisen tilauksen aikana noita kortteja ei ollu :( Löysin kyllä muita ihania kortteja mutta esim toi ensimmäinen Muumi kortti ois ollu AIVAN ihana<3 Ja toi postin kirjesetti<3 Pitää käydä kurkkaamassa omaa lähipostia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! :)) Voe harmi, yleensä just kivoimpia kortteja on jälellä enää 1 kpl ja sit kun on tilaamassa niin sekin on jo mennyt... :/ Käy kurkkimassa postissa, ainakin täällä meidän postissa oli muutamia muitakin settejä myynnissä, mutta tuo oli kyllä kivoin! :)

   Poista
 3. Ihania kortteja, muumikortteja ei voi koskaan olla liikaa! ;)
  Ja vähänkö oot tehnyt ihania kirjekuoria!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin, ostan aina muumikortteja jos oon kortteja ostamassa! :D Kiitos paljon! :)

   Poista
 4. kaunis ;)

  mydreamlucky.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Haha oon ite tehny kans kuoren tosta samasta värikkäästä kuvasta jossa on nainen ja mies :D

  VastaaPoista